En outfirre

2014-06-26 @ 00:25:00 vardag Kommentarer (0)
 

en avatar är jag

2014-06-24 @ 19:48:00 vardag Kommentarer (0)
 
 

MARCUS JACOBS PART 1&2

2014-06-22 @ 23:04:00 vardag Kommentarer (1)
 

Midsommar var kul

2014-06-22 @ 22:30:00 vardag Kommentarer (0)
I år har jag firat midsommar i Leksand med världens bästa tjejer, precis som förra året fast + två. Det börjar bli en tradition och ser redan fram emot nästa år. Vi kommer hem med massa nya minnen och några nya kompisar! Älskar mina tjejer ♥ Ciao
 

Syster

2014-06-13 @ 21:21:41 vardag Kommentarer (0)

Vad är väl en storasyster? Hon kan vara fruktansvärt irriterande, retsam, döjobbig och alldelels alldeles underbar - någon att se upp till. Och allt det här gäller även dig. Det är till exempel väldigt irriterande när du snor mitt smink, trots att jag sagt åt dig tusen gånger. Du var allt annat än kärleksfull den gången jag var liten och hade löss och du drog upp det vid matbordet när dina kompisar var med. Det finns sånt man skulle vilja slippa med en storasyster men allt det är så litet i jämförelse med det som är bra med att ha en.När det verkligen gäller, när jag behöver tröst, råd eller bara prata, ja då finns du där. När jag ramlade från cykeln och skrapade upp benet, ja då fanns du där. När jag fick mitt hjärta krossat för första gången, ja då fanns du där. När jag bråkade med mina kompisar, ja då fanns du där. Och alla andra gånger då jag utsatts för prövning, då har du funnits där.Du är målmedveten och vet vad du kämpar för, du är kreativ, påhittig, pålitlig och positiv det är några egenskaper hos dig som jag beundrar. Och din fantastiska sångröst förstås!
Kära Agnes, att sitta i soffan med dig och kolla på Disneyfilmer, äta godis och skratta är något av det bästa jag vet. Det känns tryggt, mysigt och alldeles, alldeles underbart.
Jag är glad att vi har varandra och jag är glad att just du är min storasyster. Det finns ingen vän som en syster och det finns ingen bättre syster än du.

 
 

de bästa

2014-06-13 @ 12:30:31 vardag Kommentarer (0)
 

<3

2014-06-10 @ 20:58:00 vardag Kommentarer (0)
 

mot studentmottagningen

2014-06-09 @ 15:55:00 vardag Kommentarer (0)
Idag har duktiga fina bästa Pauline tagit studenten! Grattis grattis grattis!!♥
 

B4 i die

2014-06-05 @ 07:42:00 vardag Kommentarer (0)
I want to live in a big house or a beautiful apartment
 
1.
2.
3.
4.
Vilket hus/lägenhet skulle du helst bo i?
Bilderna är snodda från min vän Clara! Tryck på namnet för att komma till hennes blogg
 

Hannah min bästavän

2014-06-05 @ 01:22:00 vardag Kommentarer (1)
Idag fyller min bästavän Hannah Florin 17 år. Hon och jag har känt varandra i 2 år men utan att överdriva så känns det som att jag har känt henne i hela mitt liv. Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne, vi kan ta en titt på varandra och veta hur varandra mår, och vi bryr oss alltid. Det finns inget ytligt i våran vänskap och det är det finaste man kan ha. Jag skulle göra allt för denna tjej och hon för mig. 
Jag älskar dig, grattis på födelsedagen! 2 år tillsammans nu och resten av våra liv tillsammans väntar.
 
 

Min specialité

2014-06-02 @ 12:46:00 vardag Kommentarer (0)
Jag lyckas nästan alltid såra folk i min omgivning, folk som jag älskar och bryr mig om, folk som för det mesta går före allt annat i denna värld. Men ibland så släpper jag taget och lyssnar på vad jag själv vill och slutar tänka på konsekvenserna, jag bara kör. Dessa gånger slutar nästan aldrig bra. Jag har förlorat många på grund av mitt dumma betéende. Jag skulle verkligen vilja sluta göra såhär, och ni kanske tycker "men sluta bara då", men det är inte så enkelt. Det är som att det är en instinkt eller inpräglat i mitt DNA och hur mycket jag än försöker så lyckas jag fucka upp något.
Jag är inte en dålig människa. Jag menar aldrig att skada. Ibland måste jag  bara göra saker för mig själv, för min egen skull.
 
Behövde bara skriva av mig lite. 
 
 
 
 

Min egna familj

2014-06-02 @ 12:21:08 vardag Kommentarer (0)
 

Långhelgen

2014-06-01 @ 20:23:00 vardag Kommentarer (0)
Min långhelg har varit underbar. Jag har varit med de jag älskar mest och som jag har som roligast med. Ska berätta kortfattat för er vad jag har gjort från Onsdag till Lördag.
 
Onsdag, jag och tjejerna var uppe på min altan med några pojkar. Det var en sån kväll när alla känslor bubblar fram och man pratar om allt, vi var både glada och ledsna men framförallt så visade vi varandra hur mycket vi älskar och bryr oss om varandra. Alla borde ha såna stunder med sina bästisar, jag gillar de stunderna.
 
Torsdag, denna kväll var det bara jag Vera och Adiam som var ute och röjde. Vi följde med Hannes till en fest i bromma. Det var riktigt kul, alla var trevliga och vi spelade en jävla massa beerpong. Runt 3 åkte vi in mot stan för att sova hos Vera. Vi skulle gå från TC till Östermalmstorg och det tog cirka 1,5 timmar för oss! Vi gjorde alltifrån att anmäla en McDonalds, sno en hatt, äta chickennuggets från marken, slicka på en fransk flagga, ge en kudde till en hemlös och skrika ut låten "min kvinna" över hela Östermalmstorg. 
 
Fredag, på torsdagen hade Hannes tvingat mig att tacka ja till att följa med på en fest i Dhursholm så jag höll mitt ord och jag Anna och Vera åkte dit. Vi blev hämtade av Hannes i en Tuctuc och anlände till festen som knugar. Tyvärr avslutades den festen precis när vi kom. Men vi åkte till en annan fest i närheten och där hade vi det väldigt kul, det hände inget speciellt men det var bara trevligt att prata med folk. Jag och Anna sov hos en kille som bor i det största huset i Djursholm, det var stoort. Jag gick vilse när jag skulle till toan och råkade gå in i hans brorsas rum där han log och sov, oupsie. 
 
Lördagen, jag hade velat vara med alla tjejer på lördagen eftersom vi inte hade varit allihopa på två kvällar. Jag började sakna mina orrar. Men Adiam Hannah och Estelle blev inbjudna till en fest i Nacka som de åkte till. Så jag Anna Vera och Hannes åkte till en fest på Lidingö. Det var så fint där. Utsikten var helt amazing! Vi dansade, pratade, lekte lekar och orrade runt, det vi är bäst på.
 
 
 

Med dig

2014-06-01 @ 19:57:35 vardag Kommentarer (1)
Med dig var allting så enkelt. Du spelade aldrig svår, lekte med mina känslor eller gav mixade signaler. Du visste hela tiden vad det var du ville ha, jag, och du slutade aldrig att visa det. Jag gjorde fel mot dig, så mycket fel, och det är det jag ångrar mest av allt. Det är det jag aldrig kommer sluta ångra. Jag älskar dig och jag saknar dig varje dag. Jag saknar att få krypa in i din famn, känna din hud, kyssa dina läppar. Men det som gör mest ont är att veta att du aldrig kommer se på mig som förut igen. Jag saknar dig.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide